45'

45'

Hangadó - Father in the Hood

2006. december 28. - 45perc
A Hangadóban egy ismert-ismeretlen paksi „garázszenekart” mutatunk be nektek, remélve, megjön a kedvetek egy-egy jó koncertre.



2003 decemberében két lelkes fiatal, Berki Richárd és Somogyi Bence rátaláltak a közös zenélés örömeire. 2004 júniusában csatlakozott Horváth Gergõ, majd 2004 novemberében belépett Nagy Márton Géza. 2005. április 29- én a paksi  „Ki mit tud?” tehetségkutatón megtörtént az elsõ fellépés. A zenekar ekkor vette fel a Father in the Hood nevet. 2005 szeptemberében csatlakozott a zenekarhoz Bodnár Márton, és vele teljes lett a formáció: Berki Richárd (gitár), Horváth Gergõ (gitár), Nagy Márton Géza (basszusgitár), Bodnár Márton (ének), Somogyi Bence (dob).
A fiatal rockzenekar nagy hévvel vetette bele magát a paksi  könnyûzenei életbe. Részt vettek a kétévenként megrendezett Helikoni ünnepségeken, a Vak Bottyán Gimnázium mûsorain, valamint háromszor léptek közönség elé a paksi Bulldog Caféban a sárszentlõrinci Metállatok, a budapesti Yellowspots és a paksi Inbetween zenekarok társaságában.
A jövõbeli tervek között szerepel saját számok elkészítése, tehetségkutatókon való részvétel, és minél nagyobb hazai ismeretség szerzése.

Még több infó: http://fatherinthehood.atw.hu
don Kartács

A bejegyzés trackback címe:

https://45perc.blog.hu/api/trackback/id/tr2024678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cucc 2007.01.23. 18:35:52

mossátok ki :)
süti beállítások módosítása