45'

45'

Hello Kitty!

2007. március 29. - 45perc
Kezeit csókolom a Tisztelt Nagyérdemûnek! Eme cikk témája a – nyugat helyett távol-keletrõl – Japánból (melyik más nép találhatta volna ki??) érkezõ amorf macska(fej), a: „Hello Kitty”. Csöppnyi sajnálattal vettem tudomásul, hogy kicsiny országunk nagyszájú népének már megint át kellett vennie valamit, aminek tulajdonképpen semmi értelme. Kedves cirmosunk – a mostanában olyan divatos – rózsaszínben pompázik, annak is az egyik leggyomorforgatóbb árnyalatában, puszta látványától cukorbetegséget lehet kapni, ami a célrétegnél már ölég nagy siker. Rengeteg dolgon találkozhatunk vele: pénztárca, táska, bögre, párna, elektromos gitár(!), kenyérpirító, mobiltelefon, zokni, nõi alsónemû, Kitty-sakk, hogy csak egy-két dolgot említsek (aki nem hiszi, pötyögje be egyetlenünk nevét a gúúúgl keresõbe, csodálkozni fog?).
A keleti szamurájok a „kawaii” szóval illetik (jelentése: cuki/édi), akiknek a „rózsaszín a legtutibb szín a világon”, azoknak richtig, hogy birtokukban van egy „Szió Cicus” kabala. A kis figura kezdi bekebelezni az egész világot, a Pikachu-s repülõgépek mellett már megjelent a „Hello Kitty”-s változat is (Tajvan). Persze ízlések, és „Hello Kitty”-k, ha valakinek ez kell, látogasson el Pécsre, a „Hello Kitty” boltba, vagy az interneten a hellokittypecs.hu címû oldalra, ahonnan (persze méreg drágán) magához szólíthatja perverz álmainak netovábbját. A hellokitty.lap.hu-n kedvükre bogarászhatnak az ebben érdekeltek, ahol cuki dalocskákat hallgathatunk, cuki posztereket nézegethetünk, cuki képernyõvédõt szipkázhatunk le computerünkre, illetve beletekinthet a cukiságok cukiságának történetébe (körülbelül öt perc után vissza akart köszönni az ebédem, úgyhogy inkább befejeztem, és ettem valami sósat, mert melasz csurgott ki  számból, illetve mézet könnyeztem). Kittyke nem más, mint giccsparádé, fölösleges dolog, csak úgy csöpög a cukormáz róla, így jogosan teszem fel a kérdést: Kell ez nekünk? Nem hiszem, mert van millió más, jobb dolog, amire a nehezen összekuporgatott pénzünket elkölthetjük; mondjuk, aki ilyet vásárol, annak persze lehet mondani, hogy vegyen például egy jó könyvet, de hát rózsaszín köd lepte el az agyacskáját… Kitty drága tehát belopta magát szeretõi szívébe, hát váljék egészségükre…
MEOW!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://45perc.blog.hu/api/trackback/id/tr7952241

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andy · http://www.kittuska.hu 2007.07.25. 17:55:03

jóóóóóóóóó
a helló kitti


ui:egy hello kitti rajongó

Ági · http://gportal.hu/portal/ciaomiu/ 2007.07.31. 16:27:38

Hello Kitty Webshop:

gportal.hu/portal/ciaomiu/

Táskák 4990Ft

Írj, ha érdekel.

Ha nem hiszed járj utána :)

Írj: gomby84@freemail.hu

go 2007.09.27. 10:09:24

Ági, a te gportálos cuccaid hamisak!

go 2007.09.27. 10:24:36

Ági a te gportálos termékeid hamisak! Kérlek ne itt reklámozz!

lemonka 2008.01.03. 14:56:34

hello kitty...pf..egy 6-7 éves csajnál még elmegy,nade amikor egy 15-16 éves van oda érte...az már kicsit szánalom.dehát miért is szólalok?hisz "HK olyan cukkej"...cc...nagy az isten állatkertje...

jóó 2008.01.30. 17:47:31

Az egy dolog, hogy kislányoknak áll jól, de Magyarországon már ahogy bejött, már ki is ment a divatból.
Sorra csuknak be a Hello Kitty üzletek, akik okosabbak, azok hamarabb becsuknak, akik nehezen tanulnak, azok jópár év szenvedés után.
Gombos Edina is próbál megszabadulni az üzletétől múlt év óta (neki kicsit nehezen esett le, hogy ebből nem tud megélni:D), bezárt a győri, a székeshervári, a siófoki, a nagykanizsait és a debrecenit meg próbálják eladni, de Pesten kb 7 üzlet zárt be csak 1 éven belül.
Szóval hiába megy ez külföldön, Magyarországon nem megy! És főként a pár Ft-os hamis vacakokat veszik az emberek, ami messziről ordít, hogy borzalmas minőség és a cica fej is torz rajta!

Emberek, ne vegyétek a hamisat, mert ciki. Ne vegyetek eredetit, mert drága és már az is ciki. És főleg ne nyissatok több üzletet, mert úgyis be kell zárnotok!!

Kitty 2008.05.16. 14:45:46

cccc...ha vkinek nincs rá pénze úgyse veszi meg..ha meg van had költsük már arra amire akarjuk:@
Sztem mindenkinek mind1 h veszek 1 könyvet v 1 HK-s táskát..Majd a szüleim megmondják h mire költhetem a pénzüket..cöhhh..szánalom ilyen kicsinyes dolgokkal foglalkozni...:@:S

Flickgirl 2008.08.20. 10:58:15

Kitty!4 ever!

hello 2008.10.12. 18:59:36

Kitty, azért nem mindegy, hogy könyvet vagy egy táskát veszel.. De lehet, hogy te nem mennél sokra egy könyvvel, ha ezt gondolod.:)
süti beállítások módosítása