45'

45'

Hogyan...??? Ünnepel az ESZIRAT szerkesztősége?

2007. január 11. - 45perc
Avagy ESZIRAT-évzáró


A 12 rettenthetetlen, aki nektek hónapról-hónapra szolgáltatja életét is kockáztatva a naprakész igazságot, az iskolaév utolsó csütörtökén kiérdemelt szabadságát töltötte.

És ha már lazsálunk, csináljuk jól. Volt itt minden, ami újságíró szemnek, kéznek ingere: egy doboz PA Rt-os golyóstoll (ki tudja, mikor nem fog), digitális fényképező, kamera, kriszmösz fíling. Nem is beszélve a könyv alakú tortáról (és az igazgató úrtól kapott, kakaós-MAZSOLÁS szaloncukorról), házi készítésű sütemények halmairól (amelyek átcímkézett változata a következő három hónapra megoldja az újságírók élelmezési problémáit). Ha szívesen részt vennél még ehhez hasonló szerény szerkesztőségi partin, jelentkezz Leimsziderné Tóth Ildikónál a harmadik emeleten, és légy te is tagja a klubnak! Minden kedves leendő és régi olvasónknak pedig ezúton szeretnénk megköszönni, hogy a minőséget választottátok :)!

Feil Andrea

A bejegyzés trackback címe:

https://45perc.blog.hu/api/trackback/id/tr7327798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása